Training en Begeleiding

Met het contract onder de arm?

Soms heb je het gevoel dat je de grip op een project verliest. Dan vraag je jezelf af of het werk wel echt volgens planning verloopt en de eisen gehaald worden. Of twijfel je over het al dan niet schrijven van een bericht en de inhoud en toonzetting daarvan. Wat zijn de gevolgen als je een vertraging rapporteert of een claim indient of afwijst? Zijn dit het soort vragen die je bezig houden, dan kan PSJ Contract Support helpen om weer grip op de zaken te krijgen. Dat doen we niet alleen door onze diensten op het gebied van contractmanagement en claimmanagement aan te bieden, PSJ richt zich ook op het trainen en begeleiden van mensen en organisaties.

Trainingen, workshops of adviesgesprekken worden toegespitst op het vergroten van het contractbewustzijn en het verbeteren van de contractbewaking van jezelf, het projectteam of de organisatie. De aanpak en inhoud worden gezamenlijk besproken en   desgewenst op een specifieke situatie afgestemd.

Met het (hernieuwde) contractbewustzijn en de aangereikte tips ‘onder de arm’ krijg je weer meer controle op de uitvoering en beheersing van het project.