Wie zijn wij

PSJ Contract Support BV is een professionele organisatie voor met name contract- en claim management. Sinds 1995 begeleiden wij grote en minder grote bouw- en infrastructurele werken in binnen- en buitenland. Zowel publieke als private klanten maken gebruik van onze diensten.

Bij PSJ werken we met enthousiaste collega’s in een klein en hecht team.

Complex en dynamisch
Projecten in een technische omgeving zijn vaak complex en dynamisch. De belangen zijn groot en verhoudingen komen soms snel onder druk te staan. Onze professionele contract- en projectmanagers organiseren, coördineren en begeleiden alle activiteiten die nodig zijn voor een soepel project en een geslaagd eindresultaat. De belangen van de opdrachtgever staan hierbij voorop. PSJ is u graag van dienst bij:

• Contractbeheer en contract management
• Het opbouwen van bruikbare project- en contractdocumentatie
• Het onderbouwen van een positie in een conflict
• Onafhankelijke bemiddeling bij een dispuut of claim

Werkwijze
Wij werken vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en/of indien gewenst vanaf de bouwlocatie. Ons team bestaat uit collega’s met elk hun eigen achtergrond en ervaring, waardoor PSJ als adviesbureau u nog beter van dienst kan zijn. Door als team vanuit één locatie te werken kunnen wij door de onderlinge kennisdeling u meerwaarde bieden. Wij bieden u graag een resultaat, een product of een oplossing aan en niet alleen de inzet van één van onze medewerkers, zoals gebruikelijk is bij detachering.

Kom jij ons team versterken als (junior) contractmanager? Bekijk de vacature en reageer direct.

© Copyright - PSJ Contract Support B.V.