Ben jij een scherpe gestructureerde denker en geboeid door bouwprojecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Junior Contractmanager

Fulltime – regio Berkel en Rodenrijs en Groningen – hbo-werk- en -denkniveau – 0-2 jaar werkervaring / starter

De bouwprojecten waar PSJ betrokken bij is zijn vaak grote en langdurige projecten waarin zich wijzigingen voordoen. Vaak komen die voort uit veranderdingen in zaken als wet- en regelgeving, eisen en wensen van opdrachtgever/stakeholders, condities, technische inzichten en dergelijke. Die kunnen gedurende de looptijd van die projecten nu eenmaal veranderen. Daarnaast kunnen ook discussies ontstaan over de lezing van het contract. Wanneer dergelijke gevallen zich voordoen dienen partijen daarover het gesprek te voeren. Dankzij jouw analyses en documentstudies kunnen die gesprekken op basis van de juiste informatie, berekeningen en feiten gevoerd worden.

Aan de slag als Junior Contractmanager bij PSJ Contract Support

Bouw- en infrastructurele projecten zijn vaak complex en dynamisch. De belangen zijn groot en verhoudingen komen soms snel onder druk te staan. Als Junior Contractmanager ondersteun je de Contractmanager (of andere projectteam leden) met jouw onderzoek en analyses. De ene keer voer je analyses uit op het contract, de andere keer zijn het weer verslagen van vergaderingen, brieven en e-mails die je door moet spitten op zoek naar relevante informatie. Op die manier ondersteun jij de Contractmanager en draag je bij aan de beheersing van het project.

Kennisdeling als pijler van PSJ

Je komt terecht in een team van zo’n 10 contractmanagers dat we gaan uitbreiden. In dit team is het leveren van kwaliteit een kernwaarde. Kennisdeling is een belangrijke pijler bij het behalen daarvan. Als Junior Contractmanager kun je dus altijd terugvallen op en leren van jouw ervaren collega’s. De successen die we bij PSJ boeken komen vaak voort uit onze samenwerking, zowel intern als extern.

Naast de kennisdeling tussen de collega’s profiteert de Junior Contractmanager van een leertraject waarin zowel In Company Trainingen alsook externe cursussen op specifieke kennisgebieden zoals communicatie, planning of contractvormen gevolgd worden.

Wie wij zoeken: een startende Contractmanager

Jij typeert jezelf als een scherpe analyticus met goede communicatieve eigenschappen en die geboeid is door een technische projectomgeving. Je hebt feeling met de techniek en bent bereid te leren. Je streeft ernaar de ander te begrijpen, ook wanneer je opponent in een discussie een ander standpunt inneemt. Je wenst te ontwikkelen naar een zelfstandige gesprekspartner vanuit PSJ en in naam van onze klant.

Jouw profiel in een notendop:

  • Achtergrond: je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Ervaring: je bent beginnend in dit vakgebied en hebt bij voorkeur enige ervaring in een bouw gerelateerde omgeving
  • Kennis: je achtergrond geeft kennis vanuit een technisch of mogelijk juridisch gezichtspunt
  • Flexibel: je past je goed aan de dynamiek van projecten aan en hebt gevoel voor de ontleding van complexe vraagstukken.

Werken bij ons

Bij PSJ Contract Support kom je terecht in een relatief klein bedrijf, binnen een hecht team dat elkaar goed kent. Als platte organisatie werken we nauw samen als collega’s, ook vanuit de directie. We delen onze kennis en ervaring graag met elkaar en werken aan onze groepsdynamiek. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. De invloed die je kunt hebben op de ontwikkeling van ons bedrijf is groot: vanwege de platte organisatie zijn de communicatielijnen kort.

Ons aanbod:

  • Salaris min € 2.500,- max € 3.500,- bruto per maand. Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek (40 uur).
  • Een telefoon en laptop van de zaak
  • Een ontwikkelbudget voor scholing en ontwikkeling binnen je functie

Ben jij direct inzetbaar voor contractvoorbereiding, aanbesteding en contractbeheersing?

Word onderdeel van ons team en adviseer ons en onze klanten bij uiteenlopende technische bouwprojecten. Solliciteer door je cv en motivatie te uploaden via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda Foster via info@psjbv.nl of 010 511 1177.

Dit zijn wij

PSJ Contract Support is een professionele organisatie voor met name contract- en claimmanagement. Sinds 1995 begeleiden we grote en minder grote bouw- en infrastructurele werken in binnen- en buitenland. Als adviesbureau werken we vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en vanaf bouwlocaties.